CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

vineri

Gabi Muresan lipseste pentru cele mai importante meciuri.


Veşti negre pentru Gabi Mureşan! Mijlocaşul de 28 de ani va rata meciurile cu Vasluiul şi Bayern din cauza accidentării la muşchii gambei drepte. Pentru a grăbi recuperarea, Mureşan s-a tratat în urmă cu o săptămînă, la Belgrad, la medicul Marijana Kovacevici, însă, la reluarea alergărilor, tratamentul n-a dat rezultate. Mai mult, "Muri" a suferit cîteva complicaţii în zona afectată, acuzînd dureri serioase miercuri seară, cînd a aflat că nu poate juca cu Vasluiul şi cu Bayern.

Cheaguri de sînge pe muşchi
Ce-a păţit mai exact Mureşan? Din cauza efortului i s-a acumulat în zona muşchiului gemen, lichid sinovial şi cheaguri de sînge, asemeni un hematom, care i-a fost extras cu ajutorul unei seringi. Îngrijorat, antrenorul
Sorin Cîrţu a confirmat faptul că Gabi va lipsi cu siguranţă în următoarele 2 partide. "Din păcate, nu pot conta pe Mureşan la aceste meciuri. Probabil va reveni cu Urziceni sau în Cupă. Chiar a avut nevoie de medic aseară", a explicat Cîrţu. Mijlocaşul a efectuat ieri un nou examen RMN, care a indicat faptul că nu are voie să forţeze piciorul în perioada următoare.

"Mureşan este o absenţă importantă, dar avem destui jucători care pot să-i ia locul"
Sorin Cîrţu, antrenor CFR Cluj

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină