CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

duminică

Preview Chelsea Arsenal


Team News
Chelsea

Carlo Ancelotti se va ocupa de echipa la meciul cu Arsenal de duminica in ciuda faptului ca tatal sau a murit la inceputul saptamanii iar el a fost nevoit sa mearga in Italia.
Didier Brogba este apt de meci dupa ce a fost indisponibil pentru meciul de Champions League cu Marseille, acesta probabil va juca titular in locul lui Gael Kakuta.

Ancelotti nu se va putea baza pe serviciile a 4 jucatori importanti Yossi Benayoun, Jose Bosingwa, Salomon Kalou si Frank Lampard acestia fiind accidentati.

Echipa probabila: Cech; Ivanovic, Alex, Terry, Cole; Essien, Mikel, Ramires, Malouda; Anelka, Drogba.

Arsenal

Arsene Wenger este inca fara capitanul echipei Cesc Fabregas care a suferit o accidentare in meciul cu Sunderland. In lipsa lui Fabregas sarcinile de creatie la mijlocul terenului sunt probabil sa revina jucatorului Jack Wilshere.
Portarul Manuel Almunia este accidentat la cot si nu va putea evolua in acest meci astfel oferindu-i o sansa rezervei Lukasz Fabianski.

Pe langa absenta celor 2 se mai adauga si Emmanuel Frimpong, Aaron Ramsey, Robin van Persie, Theo Walcott si Nicklas Bendner care sunt accidentati si nu evolueaza contra echipei Chelsea.

Echipa Probabila: Fabianski; Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy; Denilson, Song, Wilshere; Nasri, Chamakh, Arshavin.


Cuvinte cheie: preview chelsea arsenal, pronostic chelsea arsenal, informatii chelsea arsenal, ponturi chelsea arsenal

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină