CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

vineri

Preview Tottenham Aston Villa


Team News

Tottenham

Harry Redknapp are inca probleme in aparare William Gallas si Michael Dawson fiind in continuare accidentati.

Ledley King a revenit in meciul de miercuri castigat de Tottenham impotriva lui Twente dar este putin probabil sa joace cu Aston Villa in meciul de sambata deoarece inca resimte dureri si este de asteptat sa fie odihnit.
Younes Kaboul este de asemenea indisponibil iar Jermain Defoe este o absenta pe termen mai lung.
Carlo Cudicini a fost inlocuit cu Heurelho Gomes in poarta celor de la Tottenham in meciul de miercuri si este posibil sa ramana titular si la meciul cu Aston Villa.

Echipa probabila: Gomes, Hutton, Corluka, Bassong, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Modric, Bale, Van der Vaart; Crouch.

Aston Villa

Managerul celor de la Aston Villa se poate baza din nou pe Richard Dunne si John Carew dupa ce acestia au fost absenti la meciul de saptamana trecuta impotriva celor de la Wolves.

Managerul Gerard Houllier a dezvaluit ca nici atacantul Gabby Agbonlahor nu va putea juca in acest meci din cauza unei dureri in zona inghinala.

Echipa probabila: Friedel, L Young, Collins, Dunne, Warnock, Reo-Coker, Petrov; Albrighton, A Young, Downing; Heskey

Cuvinte cheie: tottenham aston villa preview, pronostic tottenham aston villa, ponturi tottenham aston villa, informatii tottenham aston villa, tottenham aston villa tips

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină