CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

vineri

Preview Dinamo Otelul


Unicul capitan Catalin Haldan

Andone promite ca le da 4 goluri celor de la Otelul.

Dupa ce l-a felicitat pentru victoria impotriva Stelei, Ioan Andone i-a transmis prietenului sau, Marius Stan, ca meciul dintre Otelul si Dinamo va avea cu totul alta soarta si l-a sfatuit sa se pregateasca sa incaseze 4 goluri.

"O sa avem un meci foarte greu, dar trebuie sa castigam", a spus Andone inaintea meciului cu galatenii.

Presedintele Otelului, Marius Stan, nu s-a lasat intimidat de amenintarile prietenului sau si i-a transmis acestuia sa aiba grija ce-si doreste ca se poate intampla invers.

"Ma bucur cand un adversar imi da asa un pronostic. De obicei, iese un rezultat diferit. Deci poate zice ce vrea", i-a raspuns Stan lui Andone.

Liderul surpriza din Liga 1 Otelul Galati intalneste in Steafan cel Mare pe Dinamo Bucuresti, echipa care are un start de sezon mai slab cu o aparare care a primit pana acum o medie de 2 goluri pe meci, dar au si un atac foarte bun inscriind in majoritatea meciurilor jucate.

Se apropie si comemorarea UNICULUI CAPITAN pentru Dinamo Catalin Haldan iar cei de la dinamo se asteapta sa aibe parte pe un stadion plin, conducerea a anuntat ca intrarea la Peluza Catalin Haldan va fi una simbolica de 2 lei.

Cred ca Dinamo se va impune in fata Otelului din Galati chiar daca nu va fi asa cum a zis antrenorul Andone cu 4 goluri marcate.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină