CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

duminică

Preview Inter Juventus

Inter - Juventus

Sub comanda noului antrenor Rafael Benitez italienii de la Inter au inceput campionatul foarte bine ocupand locul 1 in clasament.

Inter are 10 puncte din 5 partide la egalitate cu Lazio. Nerazzurri au suferit o infrangere cu 1-0 saptamana trecuta in fata echipei lui Bogdan Lobont AS Roma dar sau revansat in Champions League zdrobint pe Werder Bremen cu 4-0.

Inter a castigat 2 meciuri din 2 jucate acasa si au primit 1 singur gol pe San Siro, vand cea mai buna defensiva cu doar 3 goluri primite.

Infrangerea lui Juventus cu 4-0 in meciul cu Udinese din 19 Septembrie a facut pe multi sa creada ca echipa este una moarta dar sa dovedid ca nu dreptate.Lucrurile sau imbunatatit la Juventus, au 7 puncte din 5 meciuri cu 3 puncte mai putin decat liderul Inter.

Weekend-ul trecut au castigat cu 4-2 impotriva lui Cagliari Milos Krasic reusind un hat-trick, iar joi seara au terminat la egalitate 1-1 cu Manchester City in Europa League.
Juventus are un atac bun marcand 12 goluri in campionat dar trebuie sa-si intareasca apararea deoarece Samuel Eto'o este in mare forma.

Team News

Inter

Thiago Motta, Javier Zanetti, Walter Samuel, Marco Materazzi si Diego Milito sunt accidentati. Philippe Coutinho on sa joace mijlocas pe partea dreapta iar Eto'o o sa fie principalul atacant.

Juventus

Gianluigi Buffon, Armand Traore si Amauri sunt accidentati si nu or sa joace. Del Piero este probabil sa inceapa cu Vicenzo Iaquinta in atac in sistemul 4-4-2 impus de Luigi Del Neri.

Confruntari directe

16.04.2010 Inter - Juventus 2-0
28.02.2010 Inter - Juventus 2-1
5.12.2010 Juventus - Inter 2-1
18.04.2010 Juventus - Inter 1-1
22.11.2010 Inter - Juventus 1-0

Cuvinte cheie: preview inter juventus, pronostic inter juventus, ponturi inter juventus, inter juventus tips, informatii inter juventus

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină