CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

miercuri

Analiza Meciurilor 21.09.2010


ALRO Slatina - Vaslui *** Analiza: Despre echipa din Slatina nu se pot spune foarte multe, formatie de liga secunda care dupa primele 4 etape ocupa locul 12 in clasament cu 4 puncte dupa o victorie acasa si un egal in deplasare. In schimb cei de la Vaslui vin dupa 2 meciuri extraordinare victorie cu Otelul Galati scor 4-0 si dupa succesul in fata celor de la Dinamo din Stefan cel Mare scor 1-2 pentru echipa din Vaslui. Deci pronosticul meu pentru acest meci este unul foarte clar victorie Vaslui.

Juventus B. - Timisoara *** Analiza: Cosmin Contra noul antrenor al celor de la Timisoara vine dupa o victorie cu 2-1 in fata formatiei lui Viorel Moldovan, Sportul studentesc. Echipa Timisoreana ar trebuii sa nu aibe nici o problema contra formatiei Juventus Bucuresti echipa de divizia B care nu pot sa emita foarte mari pretentii in a elimina din Cupa Romaniei pe cei de la Timisoara. Pronosticul meu pentru acest meci este victorie Timisoara.

Dinamo - Ceahlaul *** Analiza: Pentru acest meci nu sunt prea multe vorbe de spus, cei de la Dinamo vin dupa infrangerea de la Vaslui dar totusi au un atac extraordinar si nu or sa intampine nici o problema in fata echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Pronostic victorie Dinamo.

Scunthorpe - Manchester United *** Analiza: Cei de la Manchester vin dupa o victorie cu 3-2 obtinuta in fata celor de la Liverpool, la cest nivel nu se poate pune vorba de motivare sau ca cei de la United nu se lupta decat pe un front, echipe ca Manchester au ca obiectiv castigarea a cat mai multe trofee iar cupa Angliei este unul din obiectivele lor. Intalnesc echipa din liga 2 Scunthorpe formatie clasata pe locul 15 iar victoria celor de la Manchester este una sigura tinand cont ca se joaca un singur meci nu este loc de nici o surpriza.Pronosctic victorie Manchester.

Nurnberg - Stuttgart *** Analiza: Dupa un inceput mai prost de sezon echipa lui Ciprian Marica Stuttgart a reusit prima victorie in acest sezon cu un scor fabulos de 7-0 in fata celor de la Moenchengladbach si intalnesc azi pe cei de la Nurnberg echipa clasata pe locul 16 in Bundesliga cu numai 3 puncte. Am incredere ca cei de la Stuttgart se vor impune in acest meci iar cota pentru victorie este una foarte buna.Pronostic victorie Stuttgart.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină