CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

joi

Preview Liverpool - Steaua


Liverpool - Steaua

Cei de la Lipverpool primesc vizita celor de la Steaua Bucuresti pe Anfield Road. Se pare ca in aceasta partida ce i de la Liverpool vor sa-i menajeze pe Torres, Gerrard si pe Jamie Carragher in timp ce atacantul Dirk Kuyt nu poate joaca in urma accidentarii suferite la nationala Olandei.

Liverpool

Noul fundas stanga Paul Konchesky o sa fie titular incercandsa faca fata celor de la Steaua in ciuda faptului ca nu a rezistat 90 de minute in weekend in fata celor de la Birmingam City. Raul Meireles, Joe Coleor sa joace la debutul lor in timp ce Daniel Agger o sa revina in centrul defensivei.

Echipa probabila: Reina; Johnson, Kyrgiakos, Agger, Konchesky; Poulsen, Meireles; Pacheco, Cole, Babel; N'Gog.

Steaua

Atacantul Bogdan Stancu o sa conduca atacul celor de la Steaua fiind golgeterul echipei cu 6 goluri marcate in acest sezon.Jucatorii George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofras si Marius Bilasco adusi de la Unirea Urziceni nu au drept de joc pentru Europa League dupa ce au evoluat in Champions League inainte de sosirea lor la Steaua.

Echipa probabila:Tatarusanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Apostol - Radut, Stancu, Tanase - Kapetanos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină