CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

sâmbătă

Preview Manchester - Liverpool


Manchester United - Liverpool


Cei doi giganti din Nord Vest continua rivalitatile lor intense pe Old Trafford duminica intr-un meci care serveste intotdeauna sa va faca inimile sa bata mai repede decat de obicei.
Liverpool are un nou manager Roy Hodgson care are un start de sezon promitator incercand sa salveze sezonul trecut cand cei de la Liverpool au terminat pe locul 7 ceea ce a dus la demiterea lui Rafael Benitez.

Citatul celebru a lui Ferguson care odata spunea ca scopul sau la Manchester este de ai invinge pe cei de la Liverpool a fost adus in vedere la conferinta de presa pentru a reamintii cat de important este acest meci.
''Roy are experienta, el a acumulat o multitudine de cunostinte in Italia, Elvetia si Finlanda precum si sezonul extraordinat facut la Fulham a fost absolut extraordinar. Dar abordarea noastra nu se va schimba, trebuie sa ne facem jocul asa cum facem noi mereu''.

TEAM NEWS

Manchester United

Multi dintre jucatorii cheie de la Manchester or sa fie prosaspeti dupa ce au fost menajati in meciul cu Rangers din Champions League.
Anderson este din nou in prima echipa dupa o lunga absenta datorate unei accidentari la genunchi, dar este putin probabil ca acesta sa inceapa meciul k titular.
Rio Ferdinad este asteptat sa faca primul meci din acest sezon de Premier League alaturi de Nemanja Vidic un jucator care a lupatat impotriva celor de la Liverpool in trecut in centrul apararii lui United.

Echipa probabila: Van der Sar, O'Shea, Ferdinand, Vidić, Evra, Nani, Fletcher, Scholes, Park, Rooney, Berbatov

Liverpool

Steven Gerrard si Fernando Torres vor revenii la Liverpool dupa ce au fost odihniti in meciul de Europa League de joi castigat in fata celor de la Steaua Bucuresti. Pe langa acestia vor mai revenii si Jamie Carragher, Skrtel şi Martin.
Mijlocasul Angliei Joe Cole care a deschis drumul victorie impotriva celor de la Steaua cu un gol in secunda 30 se va intoarce deasemenea in Premier League dupa finalizarea actiunii de suspendare de 3 meciuri in urma cartonasului rosu primit in etapa de debut impotriva celor de la Arsenal.

Fabio Aurelio si Dirk Kuyt sunt inca accidentati.

Echipa probabila:Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky, Poulsen,; Meireles Jovanovic, Gerrard, Cole; Torres.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină