CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

marți

Pentru Rapid Cupa este obiectivul nr 1


Copos a promis câte 10.000 de eoro pentru câştigarea Cupei României, trofeu obligatoriu, conform Regulamentului de Ordine Interioară

Au trecut mai bine de trei ani de la ultimul trofeu câştigat de Rapidul lui Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe, Cupa României 2007, în faţa Timişoarei, chiar în Banat. După plecarea celor doi la Braşov, competiţia KO a fost tratată superficial de vişinii, care s-au transformat din specialişti ai Cupei în mari perdanţi.

Cu noi ambiţii şi noi speranţe pentru acest sezon, George Copos trage un semnal de alarmă şi spune că nu mai vrea gafe ca acelea din ultimele trei sezoane, când Rapid a fost eliminată de Unirea Urziceni, Dinamo şi Internaţional Curtea de Argeş. "Anul ăsta trebuie să luăm Cupa. E primul obiectiv al jucătorilor din regulamentul intern. Vrem să ajungem în Europa, iar acesta este cel mai scurt şi mai uşor drum", spune patronul Rapidului, chiar înaintea meciului cu Petrolul Ploieşti, care va avea loc în Giuleşti, de la ora 20:30 (o singură manşă).

Dinu Gheorghe specialistul Cupei
Şi Copos este chiar îndreptăţit să spere, deoarece Rapidul îl are acum în conducere pe Dinu Gheorghe, adică omul care, alături de Răzvan Lucescu, a aşezat în vitrină ultimele două trofee ale clubului, cupele câştigate consecutiv în 2006 şi 2007, după finale cu FC Naţional şi Poli Timişoara. Mai mult, "Vamă" a fost la un pas şi anul trecut să prindă finala cu FC Braşov, dar a fost eliminat în semifinale de FC Vaslui. Pentru a le oferi jucătorilor încă un motiv să lupte altfel pentru o Cupă care le-ar asigura prezenţa în play-off-ul Europa League, conducerea Rapidului a promis şi o primă de 10.000 de euro de căciulă pentru victoria finală.

Paun nu are voie sa joace
În lotul deplasat de Petrolul în Giuleşti nu se vor regăsi Florentin Dumitru (accidentat), juniorul Bogdan Moroşan (convocat la lotul naţional) şi "rapidistul" Cătălin Păun - pentru care există un acord verbal cu Rapid, club de la care a fost împrumutat fără pretenţii materiale, să nu evolueze în acest joc. "Sperăm să iasă un un meci frumos, conform tradiţiei. Mergem cu cea mai bună garnitură", a declarat antrenorul ploieştenilor, Valeriu Răchită. (Marian DIMA)

13 Cupe ale României a câştigat Rapid în istoria sa, aflându-se pe locul doi în top, după Steaua, care are în vitrină 19 trofee

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină