CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

joi

Preview Borussia Dortmund Sevilla


In aceasta seara Borussia Dortmund priveste vizita celor de la Sevilla.

Dupa cinci victorii consecutive cei de la Dortmund se afla pe pozitaia 2 in campionat. Echipa de tineri a lui Dortmund au aun apetit ofensiv foarte ridicat inscriind 16 goluri in ultimile 5 meciuri. De asemenea primul lor meci din Europa League sa incheiat cu un o victorie in fata celor de la Karpaty scor 4-3, un meci cu foarte multe goluri.

Exista o mare euforie in acest moment la Dortmund dar echipa este inca tanara si neexperimentata in fotbalul international.

Echipa probabila: Weidenfeller, Owo, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, Sahin, Götze, Kagawa, Großkreutz, Barrios

Accidentati: Dedé, Hajnal, Kehl, Kringe, Zidan

Cei de la Sevilla l-au demis pe antrenorul Alvarez dupa meciul pierdut duminica trecuta in fata celor de la Hercules.De fapt ei nu pierdusera nici un meci in campionat pana la intanirea cu Hercules dar au ratat calificarea in Champions League in dauna celor de la Sporting Braga si au pierdut si primul meci din Europa League cu PSG acasa scor 0-1.

Noul antrenor Gregorio Manzano are jucatori de talie mondiala la echipa cum ar fi Jesus Navas sau Luis Fabiano, dar pentru acest meci nu poate conta pe serviciile lui Navas fiind accidentat.

Echipa probabila: Palop, Konko, Caceres, Alexis, Dabo, Zokora, Cigarini, Perotti, José Carlos, Capel, Fabiano

Accidentati: Jesus Navas

Conditii de joc: Dortmund or sa fie sustinuti de 81.000 de suporteri. Sanse ridicate de ploaie la ora jocului.

Pronostic: Dortmund se afla in mare forma in acest moment si nu cred ca o sa-i opreasca o echipa nesigura cum este acum Sevilla.

Gazeta de pariu va oferit preview dortmund sevilla, pronostic dortmund sevilla, ponturi dortmund sevilla, dortmund sevilla tips.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină