CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

sâmbătă

Dan Petrescu Invincibil


Dan Petrescu este virtual promovat în prima ligă rusă, după ce a reuşit, azi, să se impună în deplasarea de la Baltika, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Sergey Davydov, jucător care a ajuns la cota 6 în actuala stagiune, în 8 meciuri.

După egalul din etapa trecută, de la St. Petersburg, contra lui Dinamo, Kubanul "Bursucului" a dovedit încă o dată că are o defensivă de fier şi a lăsat adversarei foarte puţine spaţii. Practic, gazdele nu au avut nicio o oportunitate clară de a-l învinge pe Budakov.

După 30 de etape, formaţia din Krasnodar este lider autoritar în liga secundă rusă, cu 66 de puncte, cu 13 mai mult decât ocupanta locului secund. În prima ligă promovează primele două clasate, aşa că Dan Petrescu va avea o toamnă extrem de liniştită.

15
goluri a primit Kubanul în 30 de etape, având un procentaj fantastic, un gol primit la două partide. Ca să vă faceţi o şi mai bună impresie vă semnalăm faptul că ocupantele locurilor 3 şi 4 au primit, fiecare, câte 35 de goluri.

3 luni au trecut de la ultima înfrângere a lui Kuban. În iunie, trupa lui Dan Petrescu pierdea la scor de neprezentare, 0-3, contra Mordoviei Saransk.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină