CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

miercuri

Preview Rubin Kazan Barcelona


Cei de la Rubin Kazan au produs unul dintre socurile sezonului trecut de Champions League cand au resit sa obtina 4 puncte din cele 2 manse cu Barcelona, 0-0 acasa la Rubin Kazan si victoria cu 2-1 pe Camp Nou.

Barcelona vine dupa o victorie cu un 5-1 in Champios League in meciul cu Panathinaikos in timp ce Rubin Kazan au pierdut cu 1-0 in meciul cu FC Copenhaga.

Team News

Rubin Kazan

Cesar Navas a ratat meciul de debut in faza grupelor impotriva lui FCCopenhaga din cauza unei suspendari dar va revenii pentru aces meci cu Barcelona.
Roman Sharonov este singurul accidentat de la Rubin, in timp ce Vitali Kaleshin, Carlos Eduardo si Berbas Natcho au revenit la prima echipa in victoria de la sfarsitul saptamanii cu 1-0 impotriva celor de la Alania Vladikavka.

Barcelona

Vestea cea mai buna pentru Barcelona este ca starul Lionel Messi a facut deplasarea cu echipa in Rusia.Mai multi oficiali au declarat ca argentinianul nu ar trebuii sa fie fortat sa joace dupa accidentarea la glezna, si este putin probabil ca acesta sa intre in meciul contracelor de la Rubin Kazan.
Adriano lipseste din cauza unei accidentari, Eric Abidal face parte din echipa dupa ce si-a revenit dintr-o accidentare.

ponturi rubin kazan barcelona, pronostic rubin kazan barcelona, ponturi pariuri sportive, rubin kazan barcelona tips, rubin kazan barcelona preview

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină