CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

luni

Andone isi da demisia!


"Falcosul" s-a confesat unor apropiati ca va pleca dupa meciul de la Urziceni, indiferent de rezultat.

Ioan Andone a venit in "Stefan cel Mare" s-o scoata pe Dinamo din gaura neagra in care intrase. Visul lui Borcea, dar si al celorlalti actionari, grupele Ligii Campionilor, parea sa devina realitate. "Ando" a preluat echipa si a facut minuni in primele meciuri.
Din pacate insa, elanul trupei lui s-a frant. Partida pierduta acasa cu U Cluj, 3-4, a aprins fitilul. A fost contestat, apoi au urmat remiza de la Brasov, 2-2, si infrangerea cu FC Vaslui, 1-2, pentru ca putinii fani din tribune sa erupa. Iritat, tehnicianul le-a transmis ca este tentat sa dea mai multe tichete suporterilor Stelei, la derby-ul din "Groapa", din etapa a 11-a.
El i-a taxat astfel si pentru faptul ca vin in numar mic la stadion.

"Ma gandeam sa-i cer domnului Badea sa le dea vreo 5.000 de bilete! Nu conteaza ca ne vor huidui, macar asa o sa simtim ca e partida de fotbal", a lovit "Ando". Inaintea meciului de la Urziceni de astazi, antrenorul s-a intalnit cu niste prieteni carora le-a spus ca este hotarat sa renunte: "M-am saturat. Imi dau demisia. Nu se mai poate asa". El a avut si o discutie cu jucatorii, carora nu le-a transmis intentiile, tinand sa le spuna insa doar ca: "Razboiul cu fanii nu este al vostru, este al meu!".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină