CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

luni

Preview Steaua - Astra


STEAUA - ASTRA

In aceasta seara de la ora 20.30 Steaua primeste vizita celor de la Astra Ploiesti in ultimul meci al etapei a 8-a a ligii 1.
In ceea ce priveste meciurile directe Steaua si Astra sau intalnit de 12 ori dar palmaresul este foarte echilibrat, Steaua a castigat 6 partide, Astra a castigat 4 partide si 2 sau terminat la egalitate.

Rezultate ultimul sezon: Astra - Steaua 2-1, Steaua - Astra 2-0.

Stelistii sunt mai rezervati in declaratii in perspectiva meciului cu Astra in urma infrangerii suferite etapa trecuta la Urziceni.Presedintele Stelei Helmut Duckadam a declarat ca elevii lui Ilie Dumitrescu au trecut peste esecul de pe Anfield si sunt 100% concentrati asupra meciului cu Astra.

"Toate meciurile sunt grele. Am văzut la Urziceni cât de greu este. Ne dorim cele trei puncte cu Astra, ăsta e principalul obiectiv, şi dacă reuşim să facem şi un joc spectaculos cu atât mai bine. Băieţii stau bine cu moralul, eu consider că am făcut o partidă bună la Liverpool. Scorul e puţin nedrept, eu apreciez jocul echipei din primele 60 de minute", a declarat Duckadam.
Cu o victorie astazi, Steaua poate ramane singur din in fruntea Ligii I. Ilie va schimba jumatate din echipa de start. Doar Galamaz, Brandan si Bilasco vor mai prinde prima echipa din lotul Urziceni.

Echipa probabila a Stelei: Tatarusanu, Bonfim, Galamaz, Geraldo, Latovlevici, Nicolita, Bicfalvi, Brandan, Tanase, Stancu, Bilasco

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină