CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

miercuri

Preview Valencia Manchester United


Team News
Valencia

Dupa o vara cand cei de la Valencia au vandut cei mai importanti jucatori din echipa nimeni nu se astepta ca Valencia sa aibe un start atat de bun in Primera. Valencia ocupa locul 1 in fata celor 2 granzi Barcelona si Real Madrid.Jucatorii cheie transferati de Valencia sunt David Silva la Man City si David Villa la Barcelona.
De altfel au inceput foarte bine si in Champions League cu o victorie cu 4-0 acasa la Bursaspor.

Manchester United

Man United se afla pe locul 2 in Campionatul Angliei in spatele celor dela Chlsea.Echipa vine dupa un rusinos 2-2 in meciul impotriva celor de la Bolton. Antonio Valencia o sa lipseasca pentru Manchester o lunga perioada de timp dupa o accidentare foarte urata, Ryan Giggs nu va face nici el deplasarea cu ehipa in urma accidentarii suferite in meciul cu Bolton si va lipsii cateva saptamani din echipa.Rio Ferdinand este o absenta pe termen lung si nu va revenii prea curand.
Din fericire pentru United accidentarea suferita de Wayne Rooney nu este una asa de grava si el va putea juca titular impotriva celor de la Valencia.

ponturi valencia manchester, pronostic valencia manchester, ponturi pariuri sportive, preview valencia manchester, valencia manchester tips

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină