CONTACT

gazetadepariu@yahoo.com

marți

Preview Tottenham Twente


Team News
Tottenham

Harry Redknapp este ingrijorat din cauza multor accidentari pe care echipa sa le-a suferit in utimul timp, accidentari care au decimat echipa in special in aparare.

Younes Kaboul ramane o indoiala, in timp ce William Gallas este incert in urma unei accidentari suferite la un antrenament.Ledley King vine deasemenea dupa o accidentare dar este posibil ca el sa fie apt pentru acest meci.Benoit Assou-Ekotto a fost accident in meciul cu Arsenal din Cupa Ligii si nu a jucat in meciul de campionat cu West Ham United dar ar putea revenii in dizpozitivul celor de la Tottenham.Michael Dawson este un absent pe termen lung in timp ce Jermain Defoe ramane de asemenea incert.

Echipa probabila:Cudicini, Hutton, Corluka, Bassong, Assou-Ekotto, Lennon, Huddlestone, Modric, Bale, Van der Vaart; Crouch.

Twente

Bart Buysse este de asteptat sa lipseasca timp de 6 saptamani in timp ce colegul lui din aparare Dwight Tiendalli este o incertitudine dupa ce a suferit o accidentare saptamana trecuta.In rest managerul celor dela Twente Michael Preud'homme nu ar trebuii sa aibe probleme in privinta lotului.

Echipa probabila: Mihaylov; Rosales, Douglas, Wisgerhof, Kuiper, Brama, De Jong, Janssen, Ruiz, Janko, Chadli.

Ponturi tottenham twente, pronostic tottenham twente, ponturi pariuri sportive pe gazeta de pariu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină